Palton negru de iarnă

În cele mai friguroase zile ale anului, doamnele și domnii deopotrivă poartă paltoane negre de iarnă pentru că arată foarte bine cu blugi, ținute formale și fuste. Bărbații folosesc o haină de iarnă neagră pentru companie, dar doamnele o preferă pentru uzura de zi cu zi. Negrul nu numai că subțiază și se combină perfect cu alte culori, dar este un simbol al misterului și al misticismului. Se spune chiar că ajută la creșterea încrederii în sine și la a nu se pierde în lumea sălbatică.

Paltonul negru de iarnă, lung până la gleznă, se încadrează în societate. Atâta timp cât nu-i lipsește o superbă glugă din blană, este un model care îți taie respirația. Cel mai adesea, însă, se poartă o haină neagră care acoperă fesele. Cu siguranță arată bine cu o croială ajustată și accente pe spate. Un mare succes este piesa semilungă cu guler și închidere cu un rând dublu de nasturi. Femeilor cu siluetă completă le place haina de iarnă neagră până la genunchi, care se evazează din talie. Paltoanele negre de iarnă cu cataramă în talie și modelele cu sau fără guler nu au nicio vină. Doar înveselește-le cu o eșarfă elegantă și gata!

Palton de culoare solidă, atemporal și de înaltă calitate, cu glugă

Vrei să fii elegantă în ținuta ta de iarnă? Doriți să faceți ca cel mai puțin preferat anotimp al dumneavoastră să fie mai plăcut în același timp? Cum să fii chic și drăguță și caldă în același timp? Pariați pe modele moderne, de înaltă calitate și atemporale. Această haină este cu siguranță una dintre ele.

Preț la momentul revizuirii: 653 Lei

Palton pentru femei de mărime mare cu model modern în carouri

Ai vrea să obții o piesă la modă pentru garderoba ta, care să se potrivească cu orice ținută? Căutați în zadar o haină frumoasă în mărime mare? Îți plac lucrurile lejere și ai vrea să-ți înveselești ținuta cu un model de palton atemporal? Atunci îl aveți aici.

Preț la momentul revizuirii: 397 Lei

Palton de iarnă negru matlasat cu glugă pentru femei SAM73

Policioarele cu cozoroc sunt o invenție foarte bună. Sunt o soluție versatilă pentru sezonul de iarnă, atunci când vrei să te simți confortabil și, în același timp, să fii în pas cu tendințele modei. Te vei îndrăgosti instantaneu de acest palton matlasat uimitor pentru femei de la SAM 73.

Preț la momentul revizuirii: 203 Lei

Negru ursuleț de pluș scurt haină scurtă

Ca și cum te-ai îmbrăca în pluș – așa te vei simți în acest palton scurt de culoare închisă. Stilul său este inconfundabil, fără ornamente și complet unic. Se va adresa în special tinerelor doamne cărora le place stilul extravagant și nu se tem să fie în centrul atenției. Deși acest palton este negru, poate atrage privirea de la distanță și poate stârni un val de interes.

Preț la momentul revizuirii: 159 Lei