Jachete de puf de iarnă pentru bărbați

Odată cu venirea iernii adevărate, este timpul să vă îmbrăcați cu haine călduroase pentru zilele friguroase. Un sfat excelent este reprezentat de jachetele de iarnă pentru bărbați. Sunt unul dintre clasici, dar în multe cazuri vor surprinde. Poate că nu știai că au revenit la modă! Jachetele din puf au bucăți de țesătură cusute în diferite forme, iar acestea sunt umplute cu pene de puf. Așa că nu e de mirare că rezultatul este o adevărată căldură.

Jachetele de iarnă din puf pentru bărbați sunt impermeabile, rezistente la vânt și, acolo unde este posibil, respirabile. Acestea au nevoie de o atenție specială la spălare, altfel se vor deteriora. Spălarea este cea care dezvăluie calitatea jachetei de puf. Este mai bine să duceți această piesă de îmbrăcăminte la o curățătorie chimică, astfel încât aceasta să știe deja cum să o curețe. Dacă vă cumpărați o jachetă modernă pentru bărbați, umplută cu puf de gâscă, care are un strat de material întărit pe umeri pentru o mai mare durabilitate, buzunare pentru mâini, o glugă și un fermoar practic, veți fi perfect protejat de vremea rece. Bărbaților le vor plăcea negrul, albul, griul, albastrul și verdele.

Geci matlasată de iarnă pentru bărbați Puma, cu o croială atemporală

Jacheta de iarnă pentru bărbați Puma de culoare neagră este confecționată din material de înaltă calitate, durabil. Jacheta matlasată, cu o croială atemporală, este concepută cu o închidere practică cu fermoar frontal pe toată lungimea, cu o protecție pentru gât.

Geci Regatta elegantă pentru bărbați, cu buzunare practice

Inspirată de stilul hainelor noastre exterioare, această jachetă călduroasă cu fermoar pentru bărbați de la Regatta vă va proteja în zilele reci și umede și este ideală pentru oraș sau la munte. Cu insigna Regatta Outdoors pe mâneca stângă.

Preț la momentul revizuirii: 316 Lei

Jachetă scurtă matlasată pentru bărbați Tommy Hilfiger

Un sacou din colecția Tommy Hilfiger. Model izolat realizat din material monocrom. Există o glugă practică și o mulțime de buzunare.

Preț la momentul revizuirii: 1 417 Lei

Jachetă scurtă de iarnă scurtă și elegantă pentru bărbați cuvertură matlasată Guess

Domnilor, aveți nevoie de o haină nouă? Preferați clasicul dovedit sub formă de negru? Vrei una elegantă, de calitate, care să fie un bun companion pentru mai mult de un sezon? Atunci obțineți acest model pentru garderoba dumneavoastră.

Preț la momentul revizuirii: 669 Lei

Jachetă de schi matlasată pentru bărbați cu glugă din material de înaltă calitate

Nu vă puteți imagina iarna fără schi și sporturile care aparțin în mod inerent acestei perioade a anului? Îți place să mergi la munte? Sunteți un pasionat al activităților de iarnă? Atunci nu puteți rata această jachetă de schi modernă și de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 284,99 Lei

Jachetă matlasată elegantă pentru bărbați cu glugă practică

Domnilor, vă va ține cald și vă va proteja de vremea rece și neprietenoasă. Este un companion excelent pentru vreme nefavorabilă. Vă puteți baza pe ea, și nu doar într-un singur sezon. Și credeți-mă, nu vă va dezamăgi. Și, apropo, este frumos!

Preț la momentul revizuirii: 202 Lei

Jachetă scurtă elegantă matlasată Guess pentru bărbați în albastru

Jacheta elegantă pentru bărbați Guess de culoare albastru închis este atemporală, de înaltă calitate, ușoară, respirabilă. Jacheta matlasată are buzunare practice. Are o închidere frontală completă cu fermoar. Jacheta are un guler elastic și mai înalt.

Preț la momentul revizuirii: 696 Lei

Jachetă de schi pentru bărbați Sportisimo într-o schemă de culori distincte

Esteți elegant și de neratat nu numai pe pârtii. Modelul perfect pentru a vă bucura de schi și sporturi de iarnă. Jacheta, care atrage privirea la prima vedere cu culoarea sa distinctivă, se remarcă prin calitatea materialelor și prin manopera precisă.

Preț la momentul revizuirii: 489,99 Lei

Jachetă matlasată modernă pentru bărbați cu glugă practică

Jacheta Under Armour Sportstyle Down Jkt-WHT, cu o croială modernă și atemporală, este o piesă de calitate care vă va servi pentru multe sezoane. Are o glugă practică și o mulțime de buzunare.

Preț la momentul revizuirii: 973 Lei

Jachetă scurtă matlasată pentru bărbați în albastru închis

Jachetă de iarnă matlasată pentru bărbați în albastru închis. Jacheta de iarnă elegantă pentru bărbați este concepută cu o închidere frontală cu fermoar. Are un guler mai înalt pentru protecție împotriva intemperiilor. Jacheta sportivă cu un design modern și atemporal este potrivită atât pentru oraș, cât și pentru munte.

Preț la momentul revizuirii: 179 Lei

Jachete de iarnă pentru bărbați, jachete de iarnă

Jachetă din piele din colecția Tommy Jeans. Model foarte bine izolat, fabricat din țesătură netedă. Acest produs a fost fabricat parțial din poliester reciclat. Umplutura este realizată din pene naturale și puf. Jacheta are o croială dreaptă. Buzunarele au o închidere cu nasturi. Există o glugă detașabilă practică.

Jachetă Ombre pentru bărbați cu glugă practică și buzunare

Jacheta pentru bărbați Ombre C533 de culoare albastră are mâneci lungi finisate cu o manșetă elastică. Este prevăzut cu o glugă practică cu strângere reglabilă. Există buzunare laterale. Există o închidere frontală cu fermoar pe toată lungimea.

Preț la momentul revizuirii: 110 Lei