Jachete de iarna pentru copii

Jachetă de schi pentru copii cu elemente reflectorizante de la Kilpi

Vă gândiți să cumpărați o jachetă pentru copii pentru iarnă? Alegeți o jachetă de calitate pentru copii pentru munte? Doriți o jachetă de schi pentru copilul sau nepotul dumneavoastră? Atunci bazați-vă pe un clasic dovedit sub forma Kilpi.

Preț la momentul revizuirii: 399 Lei

Jachetă matlasată modernă pentru fete cu imprimeu mic

Deja fetițele își doresc să fie apreciate și să fie fete de spectacol datorită hainelor frumoase. În timp ce aspectul este important pentru copil, caracteristicile funcționale sunt, desigur, importante pentru părinți. Iată un model de jachetă de iarnă care le are pe amândouă. Este frumos și îndeplinește în continuare toate criteriile de calitate a îmbrăcămintei pentru copii.

Preț la momentul revizuirii: 60 Lei

Jachetă de tranziție mai lungă, impermeabilă și izolată, cu glugă

Jacheta lungă de tranziție izolată impermeabilă și izolată pentru fete, cu glugă, este concepută cu o închidere frontală cu fermoar pe toată lungimea. Are buzunare la îndemână.

Preț la momentul revizuirii: 112 Lei

Geci Guess pentru copii cu glugă în stil camuflaj modern

Jachetă pentru copii din colecția Guess. Model izolat ușor, realizat din material cu model. Glugă și buzunare practice. Închidere frontală completă cu fermoar și protecție pentru bărbie.

Preț la momentul revizuirii: 209,90 Lei

Jachetă matlasată de calitate ușoară pentru copii Volcano cu glugă

Jacheta matlasată Volcano pentru copii în albastru închis, practică și modernă, este de înaltă calitate, confortabilă, elegantă. Are o glugă practică, buzunare și o închidere frontală cu fermoar pe toată lungimea.

Preț la momentul revizuirii: 297 Lei

Jachetă de iarnă pentru copii cu glugă în albastru închis

Abercrombie &; Fitch ‘Adventure Parka 4CC’ în albastru închis. Jachetă matlasată pentru copii, concepută cu căptușeală călduroasă, glugă cu garnitură din blană artificială, închidere cu clasic ascuns + velcro. Jachetă dotată cu buzunare în interior, exterior și nu lipsește pe mânecă.

Palton matlasat pentru fetiță cu glugă și garnitură de blană

Ai ales o haină pentru copii? Aici, într-un design modern și de înaltă calitate. Va fi pe placul atât al părinților, cât și al micuței doamne. Dar fetele sunt întotdeauna o fetiță. Această haină îl va mulțumi atât pe micuțul tău, cât și pe tine. Veți avea garanția că fetița dvs. va supraviețui iernii în această haină confortabilă.

Preț la momentul revizuirii: 154 Lei

Jachetă de schi impermeabilă pentru copii cu glugă cu imprimeu cool

Jachetă elegantă pentru copii Head PAXOS Head cu imprimeu montan cool. Datorită izolației de înaltă calitate, este ideală pentru schi, snowboarding și alte distracții de iarnă, precum și pentru purtarea casual la școală sau în oraș. Este echipat cu o centură pentru zăpadă și multe buzunare practice. Membrana, împreună cu cusăturile cu bandă asigură impermeabilitate și respirabilitate.

Preț la momentul revizuirii: 223 Lei

Jachetă matlasată roz pentru fete cu glugă integrată

Întotdeauna ți s-a părut o bătaie de cap achiziționarea de haine pentru copii și gândul de a le cumpăra te face să transpiri rece? Rezolvați această situație ușor și eficient. Iată un model frumos de jachetă de iarnă pentru domnișoara ta. Numai roz poate fi. Credeți-mă, în această jachetă copilul dumneavoastră se va simți confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 142 Lei

Palton lung pentru fete cu matlasare și glugă detașabilă

Ai ales hainele exterioare potrivite pentru iarnă pentru fiica ta? Vreți să vă mulțumiți nepoata, nepoata și să-i luați o haină frumoasă? Chiar și fetițele își doresc să fie fete de spectacol și cu siguranță vor face multă paradă în această piesă șic. În același timp, în această haină, copilul nu va răci, va fi protejat corespunzător.

Preț la momentul revizuirii: 189,90 Lei

Jachetele de iarnă pentru copii sunt purtate de băieți și fete deja în timpul toamnei reci. Nu e de mirare, pentru că de multe ori este chiar mai frig decât iarna. Jachetele de schi, precum și piesele de modă și design nu trebuie să lipsească din garderoba unei fetițe de paradă sau a unui băiat potrivit! Fetele nu se mai satură de roz, mov, alb, turcoaz sau portocaliu. Băieții preferă albastru, verde sau gri. Combinațiile de culori, desenele cu carouri, puncte mici și alte forme asimetrice sunt foarte frumoase.

Jachetele pentru schi și snowboard sunt perfecte pentru munte, cu o coloană de apă durabilă și izolație termică. Cusăturile lipite, ventilația la subsuori, protecția bărbiei, buzunarele cu fermoar, buzunarul interior, tivul reglabil și cureaua de zăpadă nu fac excepție. Elementele reflectorizante nu trebuie să lipsească de pe jachetele de iarnă pentru copii. Odată ce pleacă la școală în dimineața de iarnă, este la fel de întuneric ca atunci când se întorc.