Geaca albă de iarnă de damă

În cele mai friguroase zile ale anului nu pot lipsi hainele călduroase, dar elegante. Ce-ai zice de o jachetă albă de iarnă pentru femei? Într-un model alb, fiecare femeie va atrage atenția. Albul este un simbol al purității și al tandreții, se combină perfect cu alte culori, iar în fulgii de zăpadă va face ca sexul frumos să plutească ca un nor.

Cu o jachetă albă de iarnă pentru femei vei marca oriunde te-ai afla. Modelele de schi nu sunt potrivite doar pentru munte, iar piesele casual sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi. Jacheta de iarnă albă cu pene este călduroasă și este cea mai bună într-o lungime sub fund! Pentru birou și companie, vor merge bine jachetele albe mai lungi, într-un stil elegant, cu glugă fixă și o haină de blană maro sau neagră. Jachetele albe scurte, cu fermoar sau cu nasturi, vor atrage pisicile tinere. O jachetă albă de iarnă cu o cataramă și un guler alb mare în jurul gâtului vă va ține de cald și va fermeca toți trecătorii.

Jachetă de schi pentru femei cu o croială modernă

Vă duceți la munte, dar nu aveți o jachetă potrivită? Nu vă puteți imagina iarna fără să vă bucurați de schi oriunde la munte? Îți lipsește un model de jachetă de schi de calitate în garderoba ta? Atunci veți aprecia acest model cu un design atemporal.

Preț la momentul revizuirii: 405 Lei

Jachetă modernă pentru doamne, bej și alb, cu glugă practică

Jacheta modernă pentru femei bej și alb cu glugă practică este modernă, elegantă, atemporală și maxim de confortabilă. Are buzunare practice. Închiderea frontală este cu un fermoar ascuns și patch-uri.

Preț la momentul revizuirii: 377 Lei

Jachetă de schi de lux pentru femei, confecționată din material de înaltă calitate

Jacheta Colmar L.SKI JACKET pentru femei te va menține confortabilă toată ziua pe pârtii. Veți aprecia nu numai aspectul său elegant, ci și numeroasele sale caracteristici practice, cum ar fi centura de zăpadă, mâneci ergonomice cu fermoare, manșete elastice, buzunar pentru skipass, fermoare impermeabile și multe altele.

Preț la momentul revizuirii: 2 892 Lei

Jacheta de iarnă cu glugă Under Armour pentru femei, lungă, albă și matlasată, cu glugă

Tehnologie Storm – tratament de suprafață hidrofug, apa se scurge pe material și nu se absoarbe, tehnologie ColdGear® – reține căldura corpului chiar și pe vreme rece.

Preț la momentul revizuirii: 988 Lei